Bestelsite

Bestel nu

Geachte gasten en bierliefhebbers,

Hieronder vind je de vaste artikelen uit ons assortiment de je bij ons kan bestellen zolang de sluiting van de horeca duurt (voor nu tot 6 april) of voor zolang de huidige regels dit toestaan. Iedere vrijdag t/m zondag tussen 17:00 en 18:00 uur kan je hapjes die die dag voor 14:00 uur besteld zijn, afhalen in het café (zolang de voorraad strekt) evenals mogelijke bierpakketten die je bij ons besteld. We hebben geen hippe doosjes, wel plastic tasjes, maar neem als je kunt zelf een tas mee, denk je vaker een weekmenu te bestellen, neem dan zo'n handig draagtasje voor 6 flesjes voor maar € 2,50.

Onze complete Bierkaart staat nog steeds online, en vandaar uit kan je ook zolang de voorraad strekt bestellen via dit formulier (minimum van 6 bieren).

Bestellingen van hapjes en bieren kunnen tot 14:00 uur gedaan worden voor dezelfde dag, anders wordt er geleverd/afgehaald op de daarop volgende dag.

De kazen halen we dagelijks geportioneerd bij de Kaaskampanje, en ook de nootjes komen dagelijks geportioneerd bij ons binnen van Cronje Noten en Lekkernijen.

Iedere bestelling krijgt van ons een hopster magazine mee om ook iets te lezen te hebben.

Hierbij hanteren we alle richtlijnen van de RIVM, vragen we je om maximaal met 1 persoon tegelijk in het café te zijn, buiten de afstandsregels in acht te nemen, en om zoveel mogelijk met PIN te betalen of we sturen je een tikkie.

Mocht je alleen over kasgeld beschikken dan vermijden we hierbij zoveel mogelijk hand contact.

Mocht je niet in staat zijn naar het café te komen, of een bestelling kado willen doen aan iemand, dan leveren wij vrij- tot zondag binnen Haarlem tussen 19:00 en 20:00 uur. Het leveren kost € 1,00. Ook hier bestaat de mogelijkheid tot pin of (gepaste) contante betaling. Vergeet dan niet in de extra informatie het aflever adres aan te geven.

Worst Kaas Scenario

De traditionele Hollandse Borrelhap: blokjes Stompetoren Oud en De Joekel van Jos jonge kaas, met Edelcervelaat, natuurlijk met mosterd. € 6,20

Noot Situatie

Gezellige noten selectie, met vers gebrande noten mix, cashewnoten, wasabibollen en pistache noten. 75 gr per soort, € 8,75

De mega kaas survival package

Alle kazen die we normaal los verkopen nu in een gezamenlijke selectie, 50 gram per soort met een pakje knappertjes erbij! Daar kom jij het weekend wel mee door!
Heezer Geitenkaas, Zilte Duinen, Remeker Ryp, Oudwijcker Stella en Oudwijcker Lazulli. € 14,50

Briljant Backerpack

Ondersteun niet alleen ons, maar ook onze brouwerij! Een selectie met alle bieren die nu van ons beschikbaar zijn: Hannes de Vijfhoeker, What's Eating Gilbert?, Towel Day IPA, RunFreakRun en North Fever. € 15,00

Het Week Menu

Een selectie van 6 bieren voor jou dit weekend. Dit weekend zijn dat: Hoop Queen Bee(r), Uiltje Pinneapple weizen, Eggens Rock North IPA, Brother in Law Australian Pale Ale, Project Neo Extra Otternarry, X Brewing I love the Smell of Coffee in the morning RIS. € 16,00

Wat wil je bestellen


AfhalenBezorgen (plus € 1,00)